srendehuru

О нама

 

Шкoла ради у вишeнациoналнoj срeдини, са прeтeжнo српским и мађарским живљeм, такo да сe
и настава у шкoли oдвиjа за припадникe oвих нациoналнoсти на матeрњeм jeзику, oднoснo на
српскoм и мађарскoм jeзику.

 

Распоред писмених провера        

Распоред писмених провера можете преузети овде.

Електронски дневник                       

Електронском дневнику можете приступити овде.

Школски календар АП Војводине за 2023/2024. годину

Правнилник о школском календару и школски календар за основне школе за АПВ за 2023/2024. годину можете погледати овде.

 

Kedves nyolcadikosok!

 

Ti egy olyan generáció vagytok, amely különleges több szempontból. Egyedi báj , szellemesség, találékonyság és odaadás jellemez benneteket. Ezen tulajdonságokon kívül, mások vagytok még egy téren. Voltaképpen, ti vagytok az első korosztály, amely a záróvizsgára a tantermeken kívül- távoktatással készül fel, tanári utasításokra ügyelve. Ugyebár, ez izgalmasnak tűnik, ha figyelmen kívül hagyjuk a dolog stresszes oldalát. De nem minden olyan reménytelen... emlékeztetlek benneteket, hogy számos ingyenes, internetes- felkészítő platform létezik, valamint hogy a tanáraitok mindig rendelkezésetekre állnak.

Az elkövetkezendő időszakban a próba záróvizsga vár rátok. Otthonról fogjátok végig csinálni. A teszt egész nap elérhető lesz, reggel 8-tól este 8-ig; bármikor belekezdhettek. Viszont mikor elkezdtétek a munkát, akkor azt folytatnotok kell megszakítás nélkül, illetve egy meghatározott időn belül be is kell fejezni- ezt a teszt elején tudatják veletek.

Tekintetbe véve, hogy otthon a számítógépeitek mellett lesztek, alkalom lesz arra is, hogy a válaszokat átmásoljátok, hogy a felmérőt nevetekben más töltse ki (mi mindannyian tudatában vagyunk ennek☺). Mielőtt bárki is a ,,baráti segítséget” igénybe venné , gondolkodjatok el azon, hasznos- e ez a lépés ezen esetben? Ehelyett használjátok ki az alkalmat arra, hogy valójában leellenőrizzétek tudásotokat, rájöjjetek szükség van-e bárhol tananyag kiegészítésre, hogy a tanáraitok tervet készíthessenek hogyan felkészülni a valódi vizsgáig. E teszt igazi eredményei nem lesznek osztályozva, de ténylegesen elősegítik a felkészítések magasabb szintre emelését. Sok sikert hozzá!

 

Lidija Stefanović, iskolapedagógus

 

 

  

 

 

CuvamTe

 

Лого моја средња школа

  raspored zvona

 

 

pokrajinski sekretarijat1

 

ministarstvo

 

nacionalni prosvetni savet

 

ZVKOV